Ma 2018. november 18., vasárnap, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

Aktuális események

    nov. 20 00:00
    Szakmai pályaorientációs nap
    nov. 26 15:00 - nov. 26 16:00
    Fogadóóra
    dec. 1 00:00
    Nincs tanítás
    dec. 5 00:00
    "Zöldülj!" - környezetvédelmi vetélkedő
    dec. 7 10:00 - dec. 7 15:00
    Nyílt nap

Erasmus

Szakmák éjszakája

Szakképzés Eu Hete

Széchenyi 2020

Iskolai események

previous month november 2018 next month
H K SZ CS P SZ V
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30

Pályázat

Hirdetés

Hirdetés


Diákélet

 Az iskola falai között tartalmas és színes diákélet folyik. Szép hagyományokat teremtettünk az évek folyamán, amelyeket időről-időre ápolunk, és újakkal bővítjük. A diákélet hagyományaiból adódó tanórán kívüli program a gólyaavató, szalagavató, farsangi bál, a Lorántffy Napok eseménysorozata, melyben gálaműsor, komoly és tréfás vetélkedők, szakmai előadások, divatbemutatók, sportversenyek zajlanak több napon keresztül. 

    Aktívan veszünk részt a város kulturális és sportéletében. Szívesen megyünk a más iskolák által szervezett versenyekre, ahol diákjaink szépen megállják a helyüket. Természetesen - mint minden iskolában - nálunk is működik a DÖK a diákok nem kis örömére, fő céljaik az iskolai élet színesítése, programok szervezése, diákjogok, érdekvédelem biztosítása.
 
A diákönkormányzat elnöke: Falusi István 11/1 osztályos tanuló.

A DMSP, azaz a diákmozgalmat segítő pedagógusl Miklósity Szőke Zsuzsanna tanárnő.Karácsonyi készülődés PDF Nyomtatás E-mail
Közeledik a karácsony, mi is elkezdtük a készülődést. Ennek jegyében december 16-án a Karácsonyi Vásár látogatóinak kedveskedtünk egy karácsonyi műsorral, amelyet a Dózsa Mozi előtti téren tekinthettek meg az érdeklődők.

December 19-én délelőtt a Jószolgálati Otthon ellátottjait és nevelőit lepik meg egy ünnepi műsorral diákjaink.

Majd péneteken diáktársaikat hangolják rá a karácsonyra :)

Köszönjük a diákok és felkészítő tanáraik munkáját!

  

 
Itt járt a Mikulás PDF Nyomtatás E-mail

Ebben az évben a diákönkormányzat azt kérte iskolánk igazgatójától, Őszi Attilától, hogy legyen ő az iskolai Mikulás.

Igazgató Úr erre a kérésre nem mondhatott nemet, így idén két krampuszlány segítségével ő osztotta ki a több kilónyi szaloncukrot a diákoknak :)

Köszönjük! 

További képek a Galériában.

 
Műszaki Hét PDF Nyomtatás E-mail
altA hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került a műszaki munkaközösség hete 2013. november 26-28. között. Az első napon az aktuális HuHa, azaz Hulladékból Hasznosat kiállítás megnyitójára került sor, ahol érdesebbnél érdekesebb és főleg hasznos termékeket csodálhattunk meg. A könnyűipari munkaközösség ezen a napon két versenyt hirdetett meg az iskola tanulói között.
 
 
Bővebben...
 
Víziparádé 2013 PDF Nyomtatás E-mail
usz1422013. november 23-án, szombaton „A társadalmi integrációt segítő és drogprevenciós célú komplex programok megvalósítása Dunaújvárosban” című TÁMOP-2010-5.2.5/B/10/2-2010-0023 pályázat keretében Víziparádéra invitálták a középiskolás és főiskolás diákokat.

A 9 órakor kezdődő víziparádénak a Fabó Éva Sportuszoda adott otthont, ahol a középiskolák 16 fős csapatai (8 fiú-8 lány) mérhették össze erejüket játékos formában. Iskolánk is nevezett egy csapattal, de emellett 30 fős szurkolótáborunk is volt.

Kemény küzdelemben végül az 5. helyet szereztük meg.

Köszönjük a testnevelőknek a szervezést, a diákoknak pedig a részvételt.

 

 
Regionális Mozgásélmény Sportnap PDF Nyomtatás E-mail
altSzombaton vendégeink voltakalt

A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség és a Jószolgálati Otthon Közalapítvány REGIONÁLIS MOZGÁSÉLMÉNY SPORTNAPOT szervezett a súlyos, halmozottan sérült, mozgásukban akadályozott gyermekek és felnőttek számára.

Bővebben...
 
Gólyaavató PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 17-én került sor a gólyaavatóra, melynek végén a kilencedikesek iskolánk teljes jogú polgáraivá váltak. Az egész heti izgalmak után az avatón is csupa váratlan és vicces feladat várta a bátor gólyákat, akik a kihívások zömét ügyesen és merészen teljesítették.
Bővebben...
 
Pályakörkép 2013 PDF Nyomtatás E-mail

altIdén is ott voltunk a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara közös pályaválasztást segítő seregszemléjén. A kiállításnak a sportcsarnok adott otthon 2013. október 15-én, kedden.

(Fotó: Öcaline)

(forrás: http://dunaujvaros.com/galeria/palyakorkep_2013_gazdag_szines_kinalattal)

 
Gólyahét PDF Nyomtatás E-mail
altIdén a 10/1-es osztály (mint tavalyi győztes) szervezte a gólyaavatót és az ehhez szorosan kapcsolódó gólyahetet.

A gólyák avatásának nyitó eseményére 2013. október 11-én, pénteken került sor.

A kilencedikes osztályoknak elő kellett adniuk egy a 10/1-es osztályt dicsőítő költeményt/dalt.

Bővebben...
 
Önkéntesen a tiszta Magyarországért PDF Nyomtatás E-mail

teszeddLogo2013 Szept14

 
Idén iskolánk is csatlakozott a TeSzedd! önkéntes akcióhoz. Sajnos, az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, mivel egész délelőtt kitartóan esett az eső alt Emiatt a mi akciónk sem volt eredményes, bár volt néhány elszánt önkéntes, aki így is megjelent a gyülekezési pontnál alt  Nekik köszönjük a lelkes hozzáállást!
Jövőre újra belevágunk!
 
Leiner Laura dedikál PDF Nyomtatás E-mail

 

A Szent Johanna gimi (röviden SzJG) egy nyolc részből felépülő ifjúságiregény-sorozat, melynek alkotója Leiner Laura magyar írónő. A naplóregény-sorozat főszereplője Rentai Renáta, aki egy budai francia tagozatos magángimnázium, a Szent Johanna Francia Tagozatos Alapítványi Gimnázium tanulója. A sorozat köteteinek kiadója a Ciceró Könyvstúdió. Az első kötet 2010-ben jelent meg, míg az utolsó, két kötetből álló rész kiadására 2013-ban került sor.

 A rajongók számára jó hír, hogy Leiner Laura dedikál iskolánkban a holnapi nap folyamán. Ezzel egyidőben természetesen a kötetek megvásárolhatók lesznek a Libri könyvkereskedés jóvoltából.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!!! 

 

2013. Június 21. 13:00-14:30
Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Dunaújváros, Radnóti Miklós u. 6.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Oldal 10 / 15
Hirdetés