Dunaújvárosi Szakképző Centrum Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma Erasmus 2017 Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium
Ma 2018. augusztus 18., szombat, Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.

Szakmák éjszakája

Erasmus

Szakképzés Eu Hete

Széchenyi 2020

Pályázat

Hirdetés

Hirdetés


Erasmus 2017
Nyertünk, vagy mégse... PDF Nyomtatás E-mail

erasmus palyazati tanacsado napok 67812017. május 13-án tette közzé a Tempus alapítvány az Erasmus+ KA1 pályázatának eredményét. Sajnos első körben csak tartalék listára kerültünk. Így az idén nyáron nem kerül sor a mobilitásokra. Izgatottan várjuk a lehetőséget, amit ez a státusz adhat nekünk!

 
Pályázunk!!! PDF Nyomtatás E-mail

erasmuspluszFebruár 2-ai határidővel beadásra került az iskola 2017-2018-as Erasmus+ KA1-es pályázati anyaga, amely ha támogatást kaplehetővé válik, hogy kollégáink külföldi tanfolyamokon vegyenek részt.

A megjelölt kurzusok elsősorban az Egyesült Királyságban kerülnek megszervezésre, de olaszországi és franciaországi kurzusok  is kiválasztásra kerültek. Hamarosan megkezdődik a pályázat formai és tartalmi értékelése, az eredményről pedig várhatóan május elején kapunk értesítést. 

 
Hogyan pályázzunk? PDF Nyomtatás E-mail

Az érdeklődőknek szólt a keddi tájékoztató a pályázati lehetőségeiről. A vetített előadás röviden összefoglalta az Erasmus+ KA1-es pályázatok sajátosságait, valamint részletesen kitért a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókra és gyakorlati teendőkre. A tájékoztatót követően élénk beszélgetés alakult ki, a résztvevők kíváncsiak voltak és sok kérdés merült fel. Az elkövetkező hetek már a kurzusválogatással és a belső jelentkezési folyamattal fog telni.

 
Határidők, információk PDF Nyomtatás E-mail

Határidők

2016. december 15. – az adat- és motivációs lap beküldése

2017. január 5. – az iskola által támogatott jelentkezések kiválasztása és a jelentkezők kiértesítése

2017. február 2. – az intézményi pályázat benyújtása

2017. május – az intézményi pályázatok eredményének kihirdetése

Az adat- és motivációs lap tartalma

  • a jelentkező személyes adatai,

  • kurzusadatok (kurzus címe, fogadó intézmény neve és címe, kiutazás tervezett időtartama és ideje, stb.),

  • valamint a jelentkező szakmai hátterére, a kurzusválasztás indoklására, a kurzussal kapcsolatos elvárásaira és tervezett disszeminációs tevékenységére vonatkozó kérdések.

(A fentieket jól átgondolva és a kurzusadatokat előkészítve érdemes nekiülni az űrlap kitöltésének.)

A jelentkezés elbírálásának szempontjai

Bővebben...
 


Hirdetés