Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.
Erasmus 2017
Nyertünk, vagy mégse... PDF Nyomtatás E-mail

erasmus palyazati tanacsado napok 67812017. május 13-án tette közzé a Tempus alapítvány az Erasmus+ KA1 pályázatának eredményét. Sajnos első körben csak tartalék listára kerültünk. Így az idén nyáron nem kerül sor a mobilitásokra. Izgatottan várjuk a lehetőséget, amit ez a státusz adhat nekünk!

 
Pályázunk!!! PDF Nyomtatás E-mail

erasmuspluszFebruár 2-ai határidővel beadásra került az iskola 2017-2018-as Erasmus+ KA1-es pályázati anyaga, amely ha támogatást kaplehetővé válik, hogy kollégáink külföldi tanfolyamokon vegyenek részt.

A megjelölt kurzusok elsősorban az Egyesült Királyságban kerülnek megszervezésre, de olaszországi és franciaországi kurzusok  is kiválasztásra kerültek. Hamarosan megkezdődik a pályázat formai és tartalmi értékelése, az eredményről pedig várhatóan május elején kapunk értesítést. 

 
Hogyan pályázzunk? PDF Nyomtatás E-mail

Az érdeklődőknek szólt a keddi tájékoztató a pályázati lehetőségeiről. A vetített előadás röviden összefoglalta az Erasmus+ KA1-es pályázatok sajátosságait, valamint részletesen kitért a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókra és gyakorlati teendőkre. A tájékoztatót követően élénk beszélgetés alakult ki, a résztvevők kíváncsiak voltak és sok kérdés merült fel. Az elkövetkező hetek már a kurzusválogatással és a belső jelentkezési folyamattal fog telni.

 
Határidők, információk PDF Nyomtatás E-mail

Határidők

2016. december 15. – az adat- és motivációs lap beküldése

2017. január 5. – az iskola által támogatott jelentkezések kiválasztása és a jelentkezők kiértesítése

2017. február 2. – az intézményi pályázat benyújtása

2017. május – az intézményi pályázatok eredményének kihirdetése

Az adat- és motivációs lap tartalma

  • a jelentkező személyes adatai,

  • kurzusadatok (kurzus címe, fogadó intézmény neve és címe, kiutazás tervezett időtartama és ideje, stb.),

  • valamint a jelentkező szakmai hátterére, a kurzusválasztás indoklására, a kurzussal kapcsolatos elvárásaira és tervezett disszeminációs tevékenységére vonatkozó kérdések.

(A fentieket jól átgondolva és a kurzusadatokat előkészítve érdemes nekiülni az űrlap kitöltésének.)

A jelentkezés elbírálásának szempontjai

Bővebben...
 


Hirdetés