Ma 2019. február 23., szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
Diákjaink sikere 2015/2016
Megyei csecsemő és kisdedgondozási verseny PDF Nyomtatás E-mail

Hétfőn rendezték meg Móron a Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű csecsemő és kisdedgondozási versenyének megyei döntőjét, melyre iskolánk csapata is bejutott. Mind elméleti, mind pedig gyakorlati feladatokat kellett megoldaniuk a csapatoknak.

A csapat tagjai: Vas Bernadett, Novák Réka, Szabó Bernadett Petra a 10/3 osztály tanulói.

Iskolánk csapat az előkelő 4. helyen végzett. A csapat ezzel az eredménnyel az országos döntőbe sajnos nem jutott tovább, ám a tanulók nem csüggedtek, szeretnék jövőre újból megpróbálni!

 
Hírünket vittük… PDF Nyomtatás E-mail

A veszprémi Pannon Egyetem 13. éve rendezi meg a Hlavay József Országos Környezettudományi és Műszaki Diákkonferenciát. Az egyéni kutatások, megfigyelések, tapasztalatok bemutatásán túl „Junior mérnök” kategóriában is folyik versengés, de itt csapatban. Iskolánk tanulói immár három egymást követő évben jutottak ennek a nívós versenynek a döntőjébe.
Itt iskolánk csapata a II. helyezést érte el.
A csapat tagjai:
Gyimesvári Árpád, Kiss Attila, Ossik Angéla és Szili Imre


hlavay2 2016

Mindannyian a 12/1 osztály tanulói.
Felkészítő tanáruk: Marczona Tamásné
A döntőt 2016. április 15-16-án rendezték. Pénteken délután fizikai

Bővebben...
 
Elsősegélynyújtó verseny PDF Nyomtatás E-mail

Iskolánk is résztvett a Vöröskereszt felmenőrendszerű elsősegélynyújtó versenyének területi selejtezőjén, melyet 2016. április 6-án rendeztek meg immár 45. alkalommal. A feladatokat a Dózsa mozi épületében, illetve előtte a téren kellett megoldaniuk a versenyzőknek. Csapatunk végül a 3. helyet szerezte meg a versenyben.

A csapat tagjai:

Géczi Viktória 9/3elsosegelyverseny csapat

Kugler Szilvia 9/3

Srauf Dominika 9/3

Lipcsei Gabriella 1/9/a

Nagy Patrik 2/12/a

Gratulálunk!

 
Lorántffy sikerek PDF Nyomtatás E-mail

2016. március 23. délelőtt került megrendezésre a Székesfehérvári SZC Árpád Szakképző Iskolája és Kollégiuma „Vedd fel a szemetet” című Öko modellversenye, amelyre iskolánk négy művészeti tagozatos diákja (Fábián Viktória és a Járay Nikolett, Patakfalvi-Vigh Kincső, Vajda Liliána trió – mindannyian a 10/1 osztály tanulói) két ruhát készített nejlonból és más műanyag csomagolóanyagból. Fábián Viktória a szakmai kategóriában III. helyezést ért el, a Vajda Liliána, Járay Nikolett, Patakfalvi-Vigh Kincső trió pedig különdíjat kapott ugyanebben a kategóriában.
A lányokat Szép Lászlóné tanárnő készítette fel a versenyre.
Ezen a délelőttön került sor a „Tervezz, és mi megvalósítjuk” című divatrajzpályázat eredményhirdetésére is. Itt Vajda Liliána I. helyezett lett, jutalomként az ő tervét meg is varrták.

Patakfalvi-Vigh Kincső pedig a III. helyen végzett. A lányok felkészítő tanára Balassáné Kremmer Beáta tanárnő volt.
Gratulálunk!
Büszkék vagyunk diákjaink teljesítményére :)

oko1

 
Szépíró verseny PDF Nyomtatás E-mail

logo-1A Sajátos Nevelési Igényű Tehetségeket Segítő Tanács és a Tehetségműhely Közhasznú Alapítvány országos szépen író versenyt szervez Magyarországon működő közoktatási intézmények és határon túli, magyar nyelvű oktatásban részesülő sajátos nevelési igényű(SNI) és beilleszkedési, tanulási, magatartási (BTM) nehézségekkel küzdő gyermekek számára. A verseny célja a kézírás fontosságára való figyelemfelhívás, a sajátos nevelési igényű gyermekek pozitív megerősítése. 

A versenyre iskolánkból 10 tanulónk is nevezett. Az iskolai fordulóra szerdán (december 2.) kerül sor. Az első 3 helyezett jut tovább a megyei fordulóra.

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 2
Hirdetés