Ma 2019. március 20., szerda, Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.

Erasmus

Szakmák éjszakája

Szakképzés Eu Hete

Széchenyi 2020

Kollégiumi események

previous month március 2019 next month
H K SZ CS P SZ V
week 9 1 2 3
week 10 4 5 6 7 8 9 10
week 11 11 12 13 14 15 16 17
week 12 18 19 20 21 22 23 24
week 13 25 26 27 28 29 30 31

Pályázat

Hirdetés

Hirdetés


PDF Nyomtatás E-mail

Kollégiumi pótfelvételi tájékoztató

Tiszlogo ntelt Szülő!

 

A Lorántffy Kollégium Dunaújváros közepén, zöld övezetben található. (Bocskai u. 1/a) Valamennyi középiskola, a buszpályaudvar és a vasútállomás is rövid időn belül elérhető. Koedukált intézményként 200 fő középiskolás tanuló elhelyezésére van lehetőségünk. Az erkélyes szobák 4 ágyasak, az ablakok a hatalmas sportpályára néznek. Tanulóinknak biztosítjuk a tanulás lehetőségét, tanári segítséget, korrepetálást, valamint a szabad idő hasznos eltöltéséhez

a konditermet és a különböző szakköröket, mint a filmklub, a színjátszó és olvasó kör, a főző és fitness szakkör, stb. Hagyományőrző programjaink lehetőséget adnak a tehetségek kibontakoztatására.

  1. Kollégiumunkban elhelyezést kaphat minden olyan tanuló, akinek a lakóhelye távol van az iskolától, vagy akinél a tanulás feltételei bármi okból nem biztosítottak, legyen akár városi is.
  2. A kollégiumi ellátás ingyenes, kivéve az étkezést. A tanulóink részére napi háromszori étkezést biztosítunk, amelyért a jogszabályok által előírt összeget kell fizetni.50 % kedvezményre jogosult: - a rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő tanuló, - a 3 vagy több kiskorú gyermeket nevelő családok gyermekei, valamint - a tartós betegségben szenvedő tanuló.
  3. Az étkezés térítési díja (reggeli, ebéd, vacsora)                                                                      ~ 844.- Ft/ nap

50%-os térítési díj                                                                         ~ 422.- Ft/ nap

4. A kollégiumba történő pótbeiratkozás 2015. augusztus 25. – 27. 9h – 13h között még lehetséges a kollégiumban (Bocskai u. 1/a). A beiratkozáshoz szükség lesz az alábbi dokumentumokra:

  • Személyi igazolvány, lakcímkártya, oktatási azonosító kártya, TAJ - kártya
  • Kitöltött jelentkezési lap
  • Iskolalátogatási igazolás

Beiratkozás előtt látogassanak el hozzánk, nézzék meg hol fog lakni gyermekük! Mindenkit szeretettel várunk! Ha erre nincs lehetőség, a honlapunkon (http://www.lorantffy.hu/) megtekinthetik az épületet, a szobákat és a kollégiumi életünk fontosabb eseményeiről készült képeket. A jelentkezési lap szintén letölthető honlapunkról.

Dunaújváros, 2015. július 9.

                                                                     Fazekas Mária                                                                           Pocsainé Varga Veronika

                                                                   kollégiumvezető                                                                                      igazgató

 

 
Hirdetés