Ma 2018. december 14., péntek, Szilárda napja van. Holnap Valér napja lesz.

Erasmus

Szakmák éjszakája

Szakképzés Eu Hete

Széchenyi 2020

Kollégiumi események

previous month december 2018 next month
H K SZ CS P SZ V
week 48 1 2
week 49 3 4 5 6 7 8 9
week 50 10 11 12 13 14 15 16
week 51 17 18 19 20 21 22 23
week 52 24 25 26 27 28 29 30
week 1 31

Pályázat

Hirdetés

Hirdetés


PDF Nyomtatás E-mail

Kollégiumi pótfelvételi tájékoztató

Tiszlogo ntelt Szülő!

 

A Lorántffy Kollégium Dunaújváros közepén, zöld övezetben található. (Bocskai u. 1/a) Valamennyi középiskola, a buszpályaudvar és a vasútállomás is rövid időn belül elérhető. Koedukált intézményként 200 fő középiskolás tanuló elhelyezésére van lehetőségünk. Az erkélyes szobák 4 ágyasak, az ablakok a hatalmas sportpályára néznek. Tanulóinknak biztosítjuk a tanulás lehetőségét, tanári segítséget, korrepetálást, valamint a szabad idő hasznos eltöltéséhez

a konditermet és a különböző szakköröket, mint a filmklub, a színjátszó és olvasó kör, a főző és fitness szakkör, stb. Hagyományőrző programjaink lehetőséget adnak a tehetségek kibontakoztatására.

  1. Kollégiumunkban elhelyezést kaphat minden olyan tanuló, akinek a lakóhelye távol van az iskolától, vagy akinél a tanulás feltételei bármi okból nem biztosítottak, legyen akár városi is.
  2. A kollégiumi ellátás ingyenes, kivéve az étkezést. A tanulóink részére napi háromszori étkezést biztosítunk, amelyért a jogszabályok által előírt összeget kell fizetni.50 % kedvezményre jogosult: - a rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő tanuló, - a 3 vagy több kiskorú gyermeket nevelő családok gyermekei, valamint - a tartós betegségben szenvedő tanuló.
  3. Az étkezés térítési díja (reggeli, ebéd, vacsora)                                                                      ~ 844.- Ft/ nap

50%-os térítési díj                                                                         ~ 422.- Ft/ nap

4. A kollégiumba történő pótbeiratkozás 2015. augusztus 25. – 27. 9h – 13h között még lehetséges a kollégiumban (Bocskai u. 1/a). A beiratkozáshoz szükség lesz az alábbi dokumentumokra:

  • Személyi igazolvány, lakcímkártya, oktatási azonosító kártya, TAJ - kártya
  • Kitöltött jelentkezési lap
  • Iskolalátogatási igazolás

Beiratkozás előtt látogassanak el hozzánk, nézzék meg hol fog lakni gyermekük! Mindenkit szeretettel várunk! Ha erre nincs lehetőség, a honlapunkon (http://www.lorantffy.hu/) megtekinthetik az épületet, a szobákat és a kollégiumi életünk fontosabb eseményeiről készült képeket. A jelentkezési lap szintén letölthető honlapunkról.

Dunaújváros, 2015. július 9.

                                                                     Fazekas Mária                                                                           Pocsainé Varga Veronika

                                                                   kollégiumvezető                                                                                      igazgató

 

 
Hirdetés