Ma 2018. július 20., péntek, Illés napja van. Holnap Dániel és Daniella napja lesz.

Szakmák éjszakája

Aktuális események

    Nincs esemény

Erasmus

Szakképzés Eu Hete

Széchenyi 2020

Pályázat

Hirdetés

Hirdetés


Szakmai kirándulás PDF Nyomtatás E-mail

 

alt

 

 

Nem mindennapi megtiszteltetésben volt része 2013. január 11-én a Lorántffy Iskola 1/13/ divat- és stílustervező osztályának. Balassáné Kremmer Beáta tanárnő szervezésében szakmai kiránduláson vehetett részt Budapesten a világhírű magyar divatcégnél, a MAGENTA-nál.

A MAGENTA divatmárka megálmodója és a cég tulajdonosa a dunaújvárosi származású Dankó Ágnes. A kollekciókban a kényelem és a nőiesség harmóniája érvényesül. Erre törekszik a mindennapi munkában a tulajdonos és a munkatársai is.

 

  

”A MAGENTA név a szeretet és az öröm energiáját közvetíti.”

 

 

 

 

 

A MAGENTA elért sikerei hátterében egy igazán összeszokott csapat áll. Olyan szakemberek, akik kellő hozzáértéssel, látványosan, érezhetően befolyásolják a hazai trend alakulását. A ruhacég mindig próbál lépést tartani a legújabb trendekkel és szabásvonalakkal, de szem előtt tartja a kényelmet is. A cég érdekessége, hogy hetente újabb és újabb ruhakollekciót dob a piacra, ezzel is érzékelteti, hogy sosem marad le a legújabb divathullámról.

Szakmai titoktartás mellett ebbe a nem mindennapi munkába kaptunk betekintést.

Soha nem tapasztalt fogadtatásban volt részünk: üdítő, sütemény, a cég bemutatása után pezsgőzés a tulajdonossal.

A szakmai élmények mellett mesés ajándékokkal tették még jobban feledhetetlenné számunkra Dankó Ágnes és munkatársai ezt a kirándulást.

Székelyné Fülöp Andrea

1/13d osztály osztályfőnöke, elméleti szaktanár

           

 

 
Hirdetés